​Edustusjoukkueen ensimmäiset sopimusjulkistukset
EdustusjoukkueJulkaistu: 04.09.2023 13.35

​Edustusjoukkueen ensimmäiset sopimusjulkistukset

Kauden 2023 - 2024 ensimmäiset sopimusjulkistukset

Et-Po 72:n toimistolla hidastakin hitaampi manageri Heikurainen on vihdoin löytänyt kesän jäljiltä toimivan kynän ja jatkosopimuksia onkin kirjoiteltu ahkerasti syyskuun vaihteessa. Tässä niistä ensimmäiset 3 kappaletta.

#10 - Paulus Kariniemi:

Aloitetaan sopimusjulkistukset yhdestä joukkueen suurimmista miehistä, ei toki fyysisesti mutta sitäkin enemmän jos mitataan henkistä kapasiteettia ja merkitystä joukkueelleen. Ruskolan pieni suuri mies, joka aloittaa jo 14:sta kautensa Et-Po 72:n hyökkäyksessä ja saattaa puhkaista jo tällä kaudella todella komean 300 Et-Po 72:ssa pelatun ottelun rajan, mikäli mies säästyy loukkaantumisilta ja edullisilta ulkomaan golf-matkoilta.

#16 Sami Juvani:

Lempinimillä Mulju ja Kuivakankaan Datsyuk tunnettu pelimies, jota nämä lempinimet kuvaavat enemmän, kuin hyvin. Monipuolinen keskushyökkääjä, joka tekee aina ketjukavereistaan parempia. Kentän jokaisella osa-alueella ns. tehtaan takuulla toimittava taitoniekka, jolla työmoraali on yhtä korkealla kuin hiusrajakin. Aloittaa myös jo 14:sta kautensa Et-Po 72:n riveissä, joten kuuluu myös joukkueen kokeneeseen kaartiin.

#6 Tommi Kummu:

Kivikova karpaasi. Siviilissä rauhallinen ja lempeä jätti, mutta kypärän päähän laittaessaan mies muuttuu Arpelan Streetfighteriksi. Yksi koko sarjan parhaita pelaajia pelaamaan todella kovaa, mutta jäähyttömästi. Osoitti etenkin viime kauden pudotuspeleissä kuinka tärkeä palanen on puolustuspäässä kokemuksensa ja fyysisyytensä ansiosta. Myös mestaruusjuhlissa Topo näytti miten homma hoidetaan.

Lisää sopimusuutisia sekä muuta informaatiota tulossa lähiaikoina, joten pysykää kuulolla!

🔵🔴⚪

#etpo72
#voimapohjoisen

#VOIMAPOHJOISEN


Lapin vanhin jääkiekkoseura, since 1972. 
| Et-Po 72 ry | Ylitornio | 1972 - 2022 |