Perusasiat kuntoon

Jääkiekko on yhteisöllinen laji, johon toivotamme tarvetulleeksi kaikki jääurheilusta kiinnostuneet tytöt, pojat ja koko perheen.

Harrastaminen on vapaaehtoista ja toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin. Jotta harrastaminen olisi mielekästä, on hyvä muistaa seuraavat asiat: Kaikkien pelaajien on noudatettava hyvän käytöksen sääntöjä edustaessaan seuraa peleissä tai harjoituksissa. Kiusaamista emme salli kenenkään taholta. Pidämme hyvää huolta omista tavaroistamme ja yhteisistä seuran välineistä. Tosi etpolainen hoitaa kaikki muutkin velvoitteet moitteettomasti, kouluikäisillä se tarkoittaa koulutöiden hoitamista ja kaikkien kavereiden huomioon ottamista. Jääkiekon harrastaminen on parhaimmillaankin vain osa lapsen liikuntapalettia. Toivomme lapsen harrastavan liikuntaa monipuolisesti.Seuran jäsenyys

Jääkiekon harrastaminen Et-Pon riveissä vaatii seuran jäsenyyden voimassaolon. Liittymisen voi tehdä kätevästi jäsenyys-sivulla ja siitä peritään pieni vuosimaksu.

Seura vastaa joukkueiden yhteisistä kustannuksista kuten kirjanpitomaksuista, sarjamaksuista jäsenmaksuista eri jääkiekko- ja urheiluyhteisöille, ohjaaja- ja valmentajakoulutuksista, materiaalihankinnoista, juniorimaalivahtien varusteista (lukuun ottamatta luistimia ja kypärää) sekä kaikista seuran juoksevista kuluista.Pelipassit

Pelipassi tulee olla jokaisella pelaajalla ja joukkueen toimihenkilöllä. Jääkiekko-ottelun aikana pelaaja-aitiossa ei saa olla pelipassittomia henkilöitä, myös pelaajaluetteloa allekirjoittavalla henkilöllä tulee olla pelipassi.

Pelipassien tiedot ja hinnat löydät Jääkiekkoliiton sivuilta www.finhockey.fi. Pelipassi rekisteröidään samaisen sivuston kautta ja rekisteröityminen kestää noin viikon.Pelaajan pelipassi

Pelaajalla ei ole edustusoikeutta joukkueiden ottelutapahtumissa ilman voimassa olevaa pelipassia, joten sellainen tulee hankkia. Pelaajien pelipassien hankinnasta vastaavat lapsen vanhemmat. Pelaajien pelipasseissa on useita vaihtoehtoja ja saat tarvittaessa joukkueelta tiedon mikä passi tulee hankkia.Toimihenkilöiden pelipassit

Toimihenkilöt, jotka eivät pelaa tai eivät ole seuran palkattuja henkilöitä, ottavat pelipassin ilman vakuutusta. Heidät on vakuutettu sporttiturvalla. Seura maksaa kaksi toimitsija pelipassia jokaiselle joukkueelle. Joukkue voi päättää miten loput toimihenkilöiden pelipassit hoidetaan, mutta suositus on, että se tapahtuisi yhteisvastuullisesti.

Lisätietoa PelipasseistaPelaajaoikeudet

Jos lapsesi on harrastanut jääkiekkoa aikaisemmin jossakin toisessa seurassa, niin ilmoitathan asiasta joukkueenjohtajalle. Tarkistamme pelaajan pelaajaoikeudet ja tehdäksemme pelaajasiirron tarvitsemme siihen myös vanhemman suostumuksen. Pelaajasiirrot junioreiden osalta hoitaa seuran varapuheenjohtaja ja seura maksaa junioreiden pelaajasiirrot.

Nykyisin lähes kaikissa Jääkiekkoliitonalaisissa otteluissa käytetään tilastointi ja tulospalvelua. Ohjelma tarkastaa automaattisesti pelaajaoikeudet ja pelipassit, pelaajaa ei voi lisätä ottelun kokoonpanoon elleivät edellä mainitut asiat ole kunnossa.

Lisätietoja pelaajasiirroista#VOIMAPOHJOISEN


Lapin vanhin jääkiekkoseura, since 1972. 
| Et-Po 72 ry | Ylitornio | 1972 - 2022 |