SOPIMUSUUTISIA - Kivikova Kummu jatkaa!
EdustusjoukkueJulkaistu: 25.08.2021 11.15

SOPIMUSUUTISIA - Kivikova Kummu jatkaa!

Tommi Kummu jatkosopimukseen!


Tulevallakaan kaudella vierasjoukkueiden hyökkääjillä ei ole hauskaa Et-Pon maalinedustalla, kun "Arpelan armoton", eli Tommi Kummu jakaa oikeutta maalinedustalla!
Tämä Arpelan oma poika pitää Et-Pon puolustuksessa huolen siitä, että miehen kentällä ollessa ei ole tarjolla, kuin korkeintaan mustelmia ja makuupaikkoja. Vanhan Arpelalaisen perimätiedon mukaan Kummun kovuudesta kertookin paikallinen kovuusasteikko josta on pidetty Laren Baarissa seuraavanlaisesti kirjaa: "Kova, kovempi, Kummu."

Jo junioriajoiltaan todella kovista avojään taklauksista tunnettu Topo osaa joka kausi yllättää taklauksillaan pää alhaalla luistelevia ja pahaa aavistamattomia hyökkääjiä. Pukukoppiin kantautuneiden huhujen mukaan aina syksyn lähestyessä Kummun kotitaloudessa kaivetaan varastosta vanha VHS-nauhuri, jolta aletaan iltaisin katsomaan vanhoja Scott Stevensin taklauskoosteita YouTuben Fortnite-pelivideoiden sijaan.

Tommi tuo myös kokeneena pelaajana joukkueen pukukoppiin hyvin sopivaa äijämäisyyttä sekä hyvää tilannekomiikkaa ja hurttia huumoria talven pimeisiin treeni-iltoihin.