SOPIMUSUUTISIA - Sami Pietsalo jatkosopimukseen!
EdustusjoukkueJulkaistu: 24.08.2021 10.15

SOPIMUSUUTISIA - Sami Pietsalo jatkosopimukseen!

JATKOSOPIMUS - Piisamin ruoska tekee tuhojaan tulevallakin kaudella!


Maalintekijä isolla M-kirjaimella. 152 maalia 166 ottelussa Et-Pon edustusjoukkueen paidassa 7 kauden aikana kertoo kaiken oleellisen tästä pelimiehestä.
Sami Pietsalon jatkosopimuksen myötä viime kausien ajan vastustajia terrorisoinut tehotrio on kiinnitettynä myös tulevalle kaudelle Et-Pon riveihin. Legendaarisen Pietsalon veljessarjan nuorin painos on varustettu kerrassaan hurjalla laukauksella, joka lähtee todella nopeaa ja tarkasti, ja vieläpä yleensä maaliverkon perukoille. Sami on sarjan ainoita hyökkääjiä, joka pystyy yllättämään maalivahdin kuin maalivahdin ilman maskia myös hieman kauempaakin pihapeleistä lähtien äärimmilleen hiotulla vedollaan.

Niin kuin jo aiemmin mainittiin, niin Piisamin laukaus on yhtä tarkka, kuin miehen pakkomielle autonsa siisteyteen. Miehen joukkuekaverit saavatkin yleensä istua tähtikeulan takapenkillä suojapussit kengissään ja tahmaiset tassut visusti taskuissaan, ettei tämän tarkan miehen auto tahriinnu sisältä saatikka ulkoa. Tämä tarkka nuori pelimies on iskenyt edustusjoukkueen riveissä pelaamissaan 166 ottelussa yhteensä 152 maalia ja 94 maalisyöttöä, eli yhteensä huimat 246 pistettä. Toissa kaudelta mukaan tarttui maalipörssin voitto sekä playoffsien maali- ja pistepörssin voitto.