Edustusjoukkueen kausikortit myynnissä nyt!
EdustusjoukkueJulkaistu: 06.10.2024 22.27

Edustusjoukkueen kausikortit myynnissä nyt!

Kausikortit myynnissä nyt!

Edustusjoukkueen kausikortit ovat nyt tilattavissa uutisen alareunasta löytyvällä lomakkeella.

Aikuisten kausikortti - 59€
Nuorison kausikortti - 49€


Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn Et-Po 72 Edustusjoukkueen runkosarjan kotiotteluissa kaudella 2024/2025 (yhteensä 13 kpl). Kausikortit eivät ole voimassa mahdollisissa pudotuspeleissä tai karsintaotteluissa.

Kausikortit eivät ole henkilökohtaisia, vaan niitä voivat käyttää esimerkiksi samaan talouteen kuuluvat henkilöt, kaverit tai vaikkapa työporukat. Huomaathan kausikorttia tilatessasi, että Nuorisokausikortti on tarkoitettu ainoastaan 12 - 17 vuotiaille katsojille.

Kausikortteja on valmistettu eri pelaajien valokuvilla varustettuna, ja voit esittää tilauksen yhteydessä toiveesi kenen pelaajan kuvalla varustetun kausikortin toivoisit saavasi. Koska kausikortteja on valmistettu rajallinen määrä, niin joidenkin pelaajien kuvilla varustetut kausikortit voivat loppua kesken mikäli suosio yllättää. Tässä asiassa nopeat syövät hitaat.

Kausikortteja on mahdollista ostaa alla olevan verkkosivujen tilauslomakkeen lisäksi Kelloliike Kuituselta, Seo Ylitorniolta, Gulf Aavasaksalta sekä kauden ensimmäisten kotiotteluiden lipunmyynnistä. Verkkosivujen tilauslomakkeella maksutapoina ovat yleisimmät kotimaiset rahalaitokset sekä maksukortit Visa ja MasterCard.


#VOIMAPOHJOISEN


Lapin vanhin jääkiekkoseura, since 1972. 
| Et-Po 72 ry | Ylitornio | 1972 - 2022 |