Jatkosopimuksia
EdustusjoukkueJulkaistu: 08.09.2023 17.09

Jatkosopimuksia

Lisää jatkosopimuksia!

Perjantain kunniaksi julkistetaan 2 kpl jatkosopimuksia, kun seuraavat oman kylän miehet ovat rustanneet bokstavit sopimuksiin.


#41 Janus Ylimaunu:

Viime syksynä paluun Ruotsista tehnyt Ylimaunu oli mestaruuteen päättyneellä viime kaudella tärkeä palanen joukkueen alemmissa ketjuissa, joissa mies teki arvokasta työtä etenkin puolustuspelissä ja aloitusympyrässä. Viime kaudella mies jo väläytteli tunnettuja taitojaan sekä potentiaaliaan. Sen ansiosta Janus taitaakin olla ainoa Ylitorniolainen joka on päässyt Suomen urheilumedian ykkösjulkaisun, eli Urheilucastin highlight-videoihin viime kauden soolomaalillaan Kuusamon Pallo-Karhuja vastaan.
Kovan treenikesän jälkeen Neuvolan vaa'alle paluuta lähentelevä painolukema lupaakin hyvää tulevalle kaudelle. Näin ollen manageri Heikurainen ennustaakin, että tuleva kausi on Kaulirannan silkkikäden kausi, jolloin mies nousee aiempaa isompaan rooliin ja parrasvaloihin myös pisteiden valossa.
#29- Janne Lakkapää

Joukkueen nuorisokaartilaiselle jatkosopimus, eli Kopanmäen Weber nähdään tulevallakin kaudella kotikylän joukkueen takalinjoilla.
Viime kaudella pienikokoinen puolustaja nakutti rajatusta roolistaan huolimatta hienot tehot 4 +2 ja sijoittui joukkueen puolustajien sisäisessä pistepörssissä sijalle 5. Hyvin liikkuva ja fiksu puolustaja joka on kehittynyt hienosti muutamien viime kausien aikana. Parhaillaan Ivalossa varusmiespalvelustaan suorittavalla Lakkapäällä on tulevalla kaudella varmaankin yhdet Suomen pisimmistä harjoitusmatkoista, mutta siitä huolimatta nuori puolustaja on mukana totutun innokkaaseen ja positiiviseen tapaan.


🔵🔴⚪

#etpo72
#voimapohjoisen

#VOIMAPOHJOISEN


Lapin vanhin jääkiekkoseura, since 1972. 
| Et-Po 72 ry | Ylitornio | 1972 - 2022 |