Kausikortit myynnissä tulevalle juhlakaudelle!
EdustusjoukkueJulkaistu: 15.09.2021 18.30

Kausikortit myynnissä tulevalle juhlakaudelle!


Edustusjoukkueen kausikortit ovat nyt myynnissä tulevalle 50-vuotisjuhlakaudelle


Kausikortteja on seuran juhlakauden kunniaksi saatavilla 3 eri vaihtoehtoa, kun perinteisen kausikortin lisäksi myynnissä ovat Stream-kausikortti sekä Juhlakausikortti. Tänä vuonna ei järjestetä aiemmilta vuosilta tuttuja Kausikorttihaasteita, vaan kausikortit ovat myynnissä suoraan edullisilla hinnoilla, ilman mitään aiemmista Kausarihaasteista tuttuja vähimmäismäärärajoituksia. Perinteisen kausikortin ja Stream-kausikortin laskennallinen ottelukohtainen hinta on vain 3,22€/ottelu. Perinteisen kausikortin ja Stream-kausikortin yhdistävän Juhlakausikortin vastaava hinta on 4,33€/ottelu.

Kaikki kausikorttivaihtoehdot ovat ostettavissa ja tilauksen yhdessä maksettavissa verkkopankki- tai korttimaksuna verkosta yhteistyökumppanimme StreamOnline.fi ja Tapahtumakauppa.fi sivujen verkkokaupoista. Kaikkia kausikortteja on myytävänä myös Kelloliike Kuitusella, jolloin maksutapana on ostohetken yhteydessä käteinen.

KAUSIKORTTI - Hinta 29€

Perinteinen kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn paikanpäälle Et-Po 72 Edustusjoukkueen kaikkiin runkosarjan kotiotteluihin (9 kpl) kaudella 2021 - 2022.

OSTA OMA KAUSIKORTTISI TÄSTÄ

STREAM-KAUSIKORTTI - Hinta 29€

Stream-kausikortti oikeuttaa katsomaan Et-Po 72 Edustusjoukkueen runkosarjan kotiottelut (9kpl) kaudella 2021 - 2022 suoratoistettuna joukkueen StreamOnline.fi sivuston kautta. (Edellyttää katselutunnuksen luomista oston yhteydessä).

OSTA OMA STREAM-KAUSIKORTTISI TÄSTÄ

JUHLAKAUSIKORTTI - Hinta 39€

Juhlakausikortti = Kausikortti + Stream-kausikortti. Juhlakausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn paikanpäälle kaikkiin Et-Po 72 Edustusjoukkueen runkosarjan kotiotteluihin (9kpl) kaudella 2021 - 2022 sekä oikeuden katsoa joukkueen runkosarjan kotiottelut joukkueen StreamOnline.fi-palvelun kautta (Edellyttää katselutunnuksen luomista oston yhteydessä).

OSTA OMA JUHLAKAUSIKORTTISI TÄSTÄ

Yrityksien kausikorttitilaukset

Yrityksien käyttöön tulevat kausikorttien tilaukset laskutuksella pyydämme tekemään sähköpostitse: edustusjoukkue(at)etpo72.com tai puhelimitse Juha Heikurainen puh. 040-8428593.

Otteluliput ja kausikorttien toimitus

Tulevalla kaudella Edustusjoukkueen kotiotteluiden ottelukohtaisten pääsylippujen hinnat ovat: Aikuinen 7€ ja lapset yli 12-vuotta 5€. Livestreamin kautta otteluita voi katsoa ostamalla 7€ hintaisen ottelukohtaisen irtolipun.

Muovisen kausikortin sisältävät Kausikortti ja Juhlakausikortti tulevat lähiviikkojen aikana noudettavaksi Kelloliike Kuituselle, josta kortit voi noutaa ennen kauden alkua. Kausikortit ovat myös noudettavissa Edustusjoukkueen kauden ensimmäisissä kotiotteluissa. Aiemman kokemuksen perusteella pyytäisimme kausikortin ostajia kuitenkin noutamaan kausikortin ennakkoon Kelloliike Kuituselta ruuhkien välttämiseksi. Tiedotamme korttien saapumisesta kotisivujen lisäksi Edustusjoukkueen Facebook- ja Instagram-kanavilla.

Mikäli tarvitset lisätietoja tai ottaa yhteyttä kausikortteihin liittyen, niin voit tehdä sen sähköpostitse: edustusjoukkue(at)etpo72.com tai soittamalla/viestillä: Juha Heikurainen, puh: 040-8428593.

#ETPO72 #VOIMAPOHJOISEN

#VOIMAPOHJOISEN


Lapin vanhin jääkiekkoseura, since 1972. 
| Et-Po 72 ry | Ylitornio | 1972 - 2022 |