Leijona-kiekkokoulu

Leijona-kiekkokoulu on tarkoitettu 8-vuotiaille ja sitä nuoremmille luistelutaitoja ja jääkiekon alkeispelitaitoja opetteville lapsille. Kiekkokoulu on matalan kynnyksen ohjattu harjoitteluryhmä, johon ovat tervetulleita lasten lisäksi äidit ja isät jäälle ohjaamaan ja viihtymään jäällä lastensa kanssa.

Jokainen lapsi valitsee itse, miten etenee luistelussa ja/peleissä. Ohjaajat pyrkivät auttamaan jokaista kykyjen mukaan.

Seura lunastaa kaikille leijonakoululaisille vakuutuksen harrastukseen. Seura toivoo, että jokainen leijonakoululainen olisi myös Etpon jäsen. Jäsenmaksujen suuruudet ja jäsenilmoittautuminen löytyvät täältä.

Lisätietoja kiekkokoulusta antaa Timo Kunnari 040 701 4667
Kiekkokoulu

Ajankohta

Leijonakoulua on tiistaisin klo 17.30-18.30, ellei toisin ilmoiteta.

Jos jotain muutoksia tulee, niistä laitetaan sähköpostia huoltajille.

Pakolliset varusteet

Pakollisia varusteita ovat luistimet, kypärä, kaulasuoja. Suositeltavia ovat myös mm. ristikko, säärisuojat ja kyynärsuojat.

Taitojen ja vauhdin kasvaessa varusteiden merkitys kasvaa. Kasvavalle lapselle ei kannata hankkia aina uusia varusteita, vaan kierrättämällä niitä saa muilta seuran pelaajilta/perheiltä ym.

Maksu

Koko kausi (maaliskuun puoliväliin) maksaa 70 €.

Maksu suoritetaan seuran tilille: FI59 5533 0010 0018 78 lokakuun loppuun mennessä. Viestikenttää lapsen/lasten nimet.

Maksun voi suorittaa vaihtoehtoisesti maksamalla tilille 20 € ja myymällä yhden nipun (10 kpl) autoarpoja leijonakoululaista kohden. Arpoja saa Kuitusen Juhalta.