F-juniorit

Innokas joukko Et-Pon nuorimpia tulevaisuuden toivoja täyttää kaukalon kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja torstaisin, kun F-junnut harjoittelevat ahkerasti jäällä. Joukkueen maalin suulla vartioi Roope, joka on aina valmiina syöksymään kiekon eteen. Peetun liukkaat luistimet kiihdyttävät nopeaan hyökkäykseen ja Aapo on valmiina tykittämään maaliin. Topiaksen lennokkaat lähdöt ovat omiaan naruttamaan vastustajan ja viemään Et- Pon johtoon. Iivo nappaa irtokiekot Mikon kytätessä syöttöä valmiina ampumaan kiekon reppuun. Toisena veräjän vartijana joukkueessa toimii Luukas. Jäällä Luukas on valmiina syöksymään kiekon perään, mutta kopissa on aikaa pysähtyä tuumailemaan kaikenlaista joukkuekavereiden kanssa. Atte ja Onni siivoavat onnistuneesti pomppukiekot ja nostavat kiekon ylös Viljamille ja Toukolle. Tyttöenergiaa joukkueeseen tuo tomera Aina, joka sinnikkäästi taistelee kiekon vastustajalta itselleen. Edellisen kauden nuorimmat, Jamie ja Kasperi pääsivät jo viime vuonna kokeilemaan, miltä pelaaminen tuntuu, ja muutkin joukkueen tuoreimmat tulokkaat Joona, Martti, Santtu ja Benjamin ovat solahtaneet hyvin porukkaan ja hiovat taitojaan joukkueen mukana. Mahtava meininki ja into on tällä superjoukolla.

Treeneissä pukukoppitunnelma on riehakas. Kuulumiset vaihdetaan ja kerrotaan hauskoja juttuja. Joukkuehenki on kohdallaan! Parasta on, jos joskus pääsee edustuksen koppiin haistelemaan miehekästä tunnelmaa. Siitä puhutaan pitkään ja mietitään, miltä tuntuu olla ammattijääkiekkoilija.

F-juniorit pelaavat leijonaliigaa kahdessa ikäluokassa, F1:ssä ja F2:ssa. Kaikilla pelaajilla on siis mahdollisuus osallistua kauden aikana pelattaviin turnauksiin oman ikäluokkansa mukana. Pelit pelataan pienellä kentällä 4 vastaan 4 juniorisääntöjen mukaisesti. Turnauksia pelataan niin kotihallilla kuin vieraissakin. Etenkin kotiturnauksiin odotamme yleisöä kannustamaan Et-Po voittoon. Kotiväen ja isovanhempien lisäksi halliin mahtuvat vielä ystävät ja tututkin. Molemmat ikäluokat treenaavat yhdessä. Treeneissä pelaajia voidaan joustavasti jakaa useampaan ryhmään, jotta liikettä riittää ja kaikki pääsevät mukaan harjoittelemaan turvallisesti ja omaan tasoonsa sopivan haastavasti. Innokkaita jääkiekkoilijoita mahtuu vielä mukaan enemmänkin. Solekko tulla reeneihin!

F1-joukkueen valmentajina toimivat Mika Hallikainen ja Tuomo ”Välli” Välimaa. Joukkuetta luotsaa joukkueenjohtaja Janne Hasa. F2-joukkueen peräsimessä toimii joukkueenjohtaja Katariina Välimaa, joka yhdessä Elina Pasulan kanssa on myös osa äffien valmennustiimiä. Valmentajien luistimet ovat terässä ja joukkueenjohtajilla homma kympillä hanskassa, joten hyvä on joukkueella keskittyä pelaamiseen. Joukkueiden yhteisenä kirstunvartijana toimii Mika Alapuranen. Vanhemmat kannustavat jokaista pelaajaa positiivisessa hengessä ja ovat osa tätä hienoa tiimiä. Joukkueessa tärkeintä on, että kaikki saavat pelata ja kaikilla on mukavaa voiton samalla kiiluessa tähtäimessä. Hyvä henki kantaa pitkälle, joten näistä F-junnujen joukkueista kuullaan toivottavasti vielä pitkään!

Joukkueen johtajat

F1-joukkue

Janne Hasa

F2-joukkue

Katariina Välimaa

Valmentajat

F1-joukkue

Mika Hallikainen

Tuomo ”Välli” Välimaa

F2-joukkue

Katariina Välimaa

Elina Pasula

Rahastonhoitaja

Mika Alapuranen