Et-Po 72 ry

Etelä-Portimo -72 ry on Ylitorniolla 6.1.1972 perustettu perinteikäs jääkiekon erikoisseura. Seuramme tehtävänä on edistää liikuntaa ja muuta siihen liittyvää kansalaistoimintaa seuran toiminta-alueella siten, että erilaisista lähtökohdista olevilla henkilöillä on mahdollisuus harrastaa kunto- ja terveysliikuntaa, kilpa- ja huippu-urheilua tai liikuntaan liittyvää yhdistystoimintaa edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti. Jääkiekko on koko perheen harrastus, jossa on mahdollista toimia lähes koko elin iän. Jääkiekko on harrastus, niin pelaajille kuin toimijoille.

Toimintamme perustuu vahvaan talkoohenkeen ja talkootyöhön. Pyrimme jakamaan toimintoja niin, että jokaisella olisi pieni pala seuramme asioita hoidettavana. Seuran valmentajat ja joukkueiden toimihenkilöt ovat yleensä lajista kiinnostuneita vanhempia. Koulutamme heitä yhteistyössä jääkiekkoliiton kanssa.

Seuran hallitus

Puheenjohtaja
Timo Kunnari
timo.kunnari@ylitornio.fi
Anneli Keskitalo
Jäsen
anneli.keskitalo@luukku.com
Eero Kreivi
Jäsen
eero.kreivi@hotmail.fi
Sikorski Nikolai
Jäsen
nikolai.sikorski@gmail.com
Teemu Alaviippola
Jäsen
teemu@rautakonenippeli.fi
Virpa Hiltunen
Jäsen
vipeh@luukku.com
Mika Nevala
Sihteeri ja rahastonhoitaja, hallituksen ulkopuolinen
mika.nevala@live.com

Uusi johtokunta valitaan vuosittain marras - joulukuussa. Puolet jäsenistä on erovuorossa vuosittain ja puheenjohtaja joka vuosi.

Et-Po 72 ry on Sinettiseura

Sinettiseuratoiminta on Suomen Olympiakomitean ja urheilun lajiliittojen yhteinen toimintamalli, joka rakentuu lapsen ja nuoren parhaan edistämiselle ‐ lapsen kasvun ja kehityksen tukemiselle sekä lapsuuden kunnioittamiselle. Et-Polle luovutettiin Jääkiekkoliiton 50. sinetti seuran 30-vuotisjuhlissa Kuntotalolla 6.1.2002.

Lasten ja nuorten urheilussa tärkeää on innostus, monipuolisuus, kehittyminen, urheilulliset elämäntavat sekä kaveruus ja osallistumismahdollisuudet. Sinettiseuratoimintaa ohjaavat kriteerit, jotka seuran tulee täyttää, ollakseen Sinettiseura. Laatukriteerit perustuvat asiantuntijoiden selvityksiin lasten ja nuorten urheilun suomalaisista malleista huomioituna seuran toimintaympäristö sekä harrasteurheilun mahdollisuudet. Selvitysten asiantuntijoina on ollut suuri joukko henkilöitä mm. lajiliitoista, Olympiakomiteasta ja KIHUsta.

Sinetin saadakseen seura on auditoitu. Auditointi tapahtuu uuden seuran osalta kahden vuoden kuluttua ja sen jälkeen kolmen vuoden välein. Sinettiseurat tekevät arvokasta työtä lasten ja nuorten urheilun parissa. Laadukkaan toiminnan mahdollistavat aikuiset ‐ vanhemmat, ohjaajat, valmentajat, seurajohtajat ja muut toimijat ‐ jotka ovat tietoisia kasvatusvastuustaan ja esimerkkiroolistaan. Sinettiseurat ovat lasten ja nuorten urheilun kärkiseuroja. Ne ovat aktiivisia ja kehityshaluisia seuroja ‐ lajiensa ja paikkakuntiensa parhaita! Sinetin saaminen on seuralle kunnia‐asia, mutta se tuo seuralle myös vastuuta. Sinetti on lupaus laadusta.

Et-Po 72 yy – Sinettiseura